Appartement te koop

575000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11406926
Immoweb code : 11406926

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Opportuniteit - appartement (2 slaapkamers) in statige re...

Goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, gelegen in een hoekgebouw op de Zeedijk van Knokke-Heist. Geniet van een spectaculair zeezicht vanaf het 6e verdiep, waardoor u elke dag wordt getrakteerd op prachtige vergezichten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet en een praktische berging. De 2 ruime slaapkamers zijn elk voorzien van een eigen bad- en douchekamer. De leefruimte en de volledig geïnstalleerde halfopen keuken bieden een comfortabele plek om te ontspannen en te koken. Bovendien heeft u vanaf het aangename terras aan de voorzijde een weids uitzicht.

Als extra troef is een kelderberging inbegrepen, waar u gemakkelijk fietsen of andere spullen kunt opbergen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een inpandige garagestaanplaats op het gelijkvloers aan te kopen, waardoor u uw auto veilig en comfortabel kunt parkeren.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook een unieke kans om te genieten van alles wat de kust te bieden heeft. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

Gunstige EPC-waarde van 103 kWh/(m²jaar), geclassificeerd als energieklasse B,  waardoor het niet alleen een prachtige plek is om te wonen, maar ook een verstandige investering voor de toekomst.


Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!
Contacteer één van onze makelaars:

050/53.01.07
[email protected]
[email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op