Appartement te koop

229000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11346046
Immoweb code : 11346046

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Mooi gerenoveerd appartement met twee slaapkamers!

Ligging: Dit tweeslaapkamer appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De ingang vind je via de achterkant. Het appartement is goed gelegen Vlakbij Park Callebeek-Terlocht, winkels, openbaar vervoer en meer.

Omschrijving: We betreden het appartement via de achterkant van het gebouw op de eerste verdieping. Zo komen we meteen binnen in de woonkamer, die toegang geeft tot alle andere ruimtes. Rechts vooraan vinden we de open keuken die is uitgerust met een combi-oven, koelkast, spoelbak, inductie kookplaat, dampkap en vaatwasser. Links komen we aan de achterkant in de eerste slaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich rechts vanachter en deze is reeds voorzien van ruime ingebouwde kasten. Verder rechts hebben we de badkamer met een mooie bad-douche-combinatie, dubbele wastafel met extra opbergruimte in de spiegelkasten en een aansluiting voor wasmachine. Links van de badkamer heb je ook nog het gastentoilet. Tenslotte is er ook nog een ruime berging in de kelder.

Bijzonderheden:

- EPC: 275 kWh/m²jaar

- Bewoonbare oppervlakte: 88m² cfr. EPC

- Elektriciteit is conform

- Gerenoveerd in 2016

P- en G-score: A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op