Appartement te koop

230000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11352473
Immoweb code : 11352473

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Heuvelstraat 35

Dit hedendaagse appartement biedt een perfecte combinatie van comfortabel wonen en een geweldige locatie, gelegen in Hemiksem, op een steenworp afstand van de Schelde en in de buurt van een opkomend nieuwbouwproject: “de Hemixheide”.

Het appartement is uitgerust met een recent gerenoveerde keuken, voorzien van alle moderne gemakken die nodig zijn om heerlijke maaltijden te bereiden. In de berging naast de keuken is er ook de mogelijkheid een wasmachine te plaatsen. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en een bad-douche combinatie. In de gang is er een apart toilet. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers, waarbij één slaapkamer toegang geeft tot een terras.

Verdere kenmerken van het appartement:
EPC-waarde C (245 KWh/m²/jaar) - geïsoleerd dak(2021) – aparte meters voor water, gas en elektriciteit – Asbest-attest(veilig).

De ligging van dit appartement is ideaal voor wie houdt van een goede bereikbaarheid. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer in de nabijheid, bent u in een mum van tijd verbonden met de stad Antwerpen en daarbuiten.

Indien u graag een bezoek wilt brengen kan u mij bereiken op:
0472835816

Neem contact op