Appartement te koop

365000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 10761136
Immoweb code : 10761136

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim Appartement op toplocatie

De ganse dag zon ter beschikking hebben vanop een aangenaam terras en vanuit alle woongedeelten is goud waard. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van Residentie "De Noten" en het kan rekenen op absolute rust.
Dit twee slaapkamer appartement met ruime living, en een gezellig ingerichte nieuwe keuken biedt alle troeven van een keurige woongelegenheid. Dit pand omvat een ruime inkomhal, open leefruimte met keuken, een toilet, twee slaapkamers en een badkamer. Een gigantisch grote afzonderlijke kelderberging (20 m2) en een ruime afzonderlijke inpandige garagebox (20m2) zijn vervat in de vraagprijs. Zeer lage maandelijkse gemeenschappelijke kosten!


Je vindt hier een woongelegenheid, die onmiddellijk beschikbaar is met een en EJe vindt hier een woongelegenheid, die onmiddellijk beschikbaar is met een EPC C 216 kWh / m²/jaar), een goedgekeurd elektriciteits- en verwarmingsinstallatie, asbestveilig, op een goede ligging, in een aangename omgeving met een goede mobiliteit mobiscore van 8.5 /10 en een KI van 2140,00 € per jaar.

Neem contact op