Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11057658
Immoweb code : 11057658

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Uniek app met 3 slks vlakbij centrum Herenthout

Uniek appartement met 3 slaapkamers en prachtige buitenatmosfeer op uitstekende locatie te Herenthout.

Dit riant appartement (153 m²) is gelegen op wandelafstand van centrum Herenthout wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar zijn.

We betreden het appartement via de privatieve inkomhal. Vervolgens geeft de nachthal toegang tot 3 gunstige slaapkamers waarvan één met inloopdressing, geriefelijke berging/wasplaats, geïnstalleerde badkamer en lichtrijke leefruimte voorzien van eetplaats en zithoek. Aansluitend vinden we een hedendaags ingerichte open keuken voorzien van alle comfort.

Terrassen vinden we zowel aan de voorzijde (via schuifraam vanuit de leefruimte) alsook aan de achterzijde. Het groendak geeft een leuke meerwaarde. Bijkomend is er ook eventueel een privatieve tuin dewelke te betreden is via de trap vanop het terras.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw waar er geen syndicus zal zijn en dus ook geen tot weinig gezamenlijke kosten.

Inspraak in afwerking is mogelijk zolang de werken nog niet uitgevoerd zijn. Volledige afwerking is voorzien en volledig volgens de huidige energienormen!

De verkoop vindt plaats onder registratierechten en NIET onder btw!!

Bijzonderheden: duurzame en kwalitatieve materialen die zorgen voor een schitterende uitstraling, vernieuwde keuken en badkamer, leuke ruimtes, volledig instapklaar, …

Mis deze uitzonderlijke opportuniteit niet en plan nu alvast uw ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op