Appartement te koop

179500€

52 vierkante meters

Immoweb code : 11324491
Immoweb code : 11324491

Overzicht

52 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

MULTI-GENERATIONELE SERVICEFLAT !

Découvrez het ultieme comfort in de Résidence EDGAR - Project MEUSEVIEW, met dit droomappartement te koop aangeboden door ERA BLAVIER. Gelegen op de begane grond, biedt dit nieuwe appartement een uitzonderlijke levenservaring met een elegante slaapkamer, een lichte woonkamer, een inloopdouche en een uitgeruste keuken. Elk detail is zorgvuldig doordacht voor een verfijnde sfeer en optimaal comfort. Geniet van zachte avonden op uw eigen terras, een ideale ruimte om te ontspannen. Bovendien wordt een parkeerplaats apart verkocht.

Welzijn staat centraal in dit multigenerationele residentie. Het appartement is uitgerust met een warmtepomp, airconditioning en een slimme tablet voor gemakkelijke toegang tot alle diensten (fitnessruimte, moestuin, enz.). Met 25 hectare park en waterpartijen zijn er tal van wandelmogelijkheden.

NIEUW ONROEREND GOED: PEB WORDT GELEVERD, verkoop onder BTW-regime: Totaalprijs incl. btw en aktekosten 222.548 € Incl. BTW.

Informatie indicatief en niet bindend.

De eigenaar behoudt zich het recht voor om het bod te kiezen dat het beste aansluit bij zijn criteria, onafhankelijk van het bedrag.

Neem contact op