Appartement te koop

310000€

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11304603
Immoweb code : 11304603

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwappartement te Herselt-Blauberg

Nieuwbouwappartement te Herselt-Blauberg.

Gelegen in de dorpskern van Blauberg met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten. Winkels, scholen, bushaltes, ... liggen in de onmiddellijke omgeving.

Wie op zoek is naar een kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwappartement dat voldoet aan de huidige energienormen, is hier aan het juiste adres! Het appartement is in afwerkingsfase en wordt volgens lastenboek afgewerkt. Momenteel heeft u nog wel inzage in de afwerking, dus snel zijn is de boodschap. Via een aparte trappenhal bereikt u het appartement op het eerste verdieping met een ruime en lichtrijke woonkamer, eetkamer en keuken. Vanuit deze ruimte heeft u tevens toegang tot een overdekt terras. De nachthal geeft uitop 2 grote slaapkamers, een badkamer met alle comfort, een apart toilet en een ruime wasplaats/berging. Verder is er een parking voorzien vooraan het gebouw. De kleinschaligheid van het gebouw zorgt ervoor dat er geen syndicus aangesteld moet worden waardoor er geen gemeenschappelijke kosten zijn. Een aanrader!

Extra's:
- E-peil 20 of lager
- Zonnepanelen (6 stuks van 400Wp)
- Verkoop constructie onder BTW-stelsel - grondaandeel registratierechten

Meer info op kantoor.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op