Appartement te koop

370000€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11345682
Immoweb code : 11345682

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusief appartement met uniek design en luxe uitstraling

Welkom in de idyllische dorpskern van Blauberg, waar een unieke kans op u wacht - een prachtig energiezuinig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, doordrenkt met stijl en comfort. Dit pareltje, gelegen in de betoverende deelgemeente van Herselt, belichaamt de perfecte combinatie van moderne luxe en tijdloze architectuur, en staat klaar om u te verwelkomen in een wereld van exclusiviteit.

Bij het betreden van het appartement, via de fraaie gemeenschappelijke inkomhal, wordt u meteen begroet door een ruime inkomhal die de mogelijkheid biedt om een uitnodigende vestiaire te creëren. Deze ruimte is slechts het begin van wat dit appartement te bieden heeft. De woonkamer, doordrenkt van natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, opent zich majestueus voor u, samen met een prachtig ingerichte open keuken, compleet met een keukeneiland. Dit is niet zomaar een woonkamer; het is een ruimte waarin u zich meteen thuis zult voelen, en die naadloos overgaat in een ruim zonnig privaat terras, waardoor binnen en buiten één worden.

Een doordachte indeling leidt vanuit de woonkamer naar een nachthal die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, een eigentijdse badkamer, een apart toilet en een handige wasplaats. Deze nachthal/zij-inkom, gemarkeerd door een prachtige designzijdeur, opent zich naar de gemeenschappelijke doorgang die leidt naar de private en de gemeenschappelijke tuin. In deze doorgang vindt u niet alleen een afgesloten fietsenstalling, maar ook een toega

Neem contact op