Appartement te koop

295000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11114726
Immoweb code : 11114726

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

TE KOOP - gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op cent

Albert Affligem biedt dit prachtige appartement op een uitstekende locatie in Herzele aan.
Het appartement is gelegen in een kleine residentie met slechts 4 appartementen. In 2019 werd de volledige residentie afgebroken, met uitzondering van de gelijkvloerse verdieping. Hierdoor werd dit appartement volledig herbouwd en voorzien van moderne isolatie- en ventilatiesystemen.

Met twee ruime slaapkamers heeft dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabele leefomgeving. De badkamer, bereikbaar via de nachthal, is uitgerust met een bad met douchescherm en een dubbele lavabo, wat zorgt voor het nodige comfort en gemak.

Dit appartement scoort ook hoog op vlak van energie-efficiëntie, met een indrukwekkende EPC-score van A (69 kWh/m³). De centrale verwarming wordt verzorgd door een recente gascondensatieketel, wat zorgt voor een efficiënte verwarming van de woning.

Een extra voordeel bij dit appartement is de inpandige garage met berging, samen met 2 buitenstaanplaatsen die bij de verkoopprijs zijn inbegrepen. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en hun gasten.

Nieuwsgierig? Plan je bezoek in via https://albert.immo/listing/flat-for-sale-9550-herzele-10843641
Neem contact op