Appartement te koop

435000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11395590
Immoweb code : 11395590

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar en zeer goed onderhouden gelijkvloers apparte...

Dit instapklaar en goed gelegen gelijkvloers appartement ligt op wandelafstand van Leuven centrum en fiets afstand van Leuven-Station.

Het appartement omvat een inkomhal met vestiairehoek die toegang geeft tot de leefruimte, ingedeeld in een salonhoek en een eetplaats met open keuken, een berging, twee slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet.

Verder zijn er nog twee terrassen, een nog af te werken/in te vullen aanpalend tuintje, een kelder (ingang via aanpalend gebouw) en een privatieve autostaanplaats die afgeschermd is door een automatische poort. Het appartement is heel goed onderhouden, heeft een conforme elektriciteit en een goede EPC-score (B) van 116 kWh/m²/jaar.

Bent u bijgevolg op zoek naar een goede investering of een gezellige woonst op een top-locatie nabij Leuven centrum dan kan u voor meer info of een bezoek ter plaatse contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of [email protected].

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website: https://www.immojanstas.be/nl/kopen/  

Renovatieplicht: nee

Neem contact op