Appartement te koop

* 445000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11061828
Immoweb code : 11061828
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig, instapklaar penthouse (nieuwbouw) van 115 m²

Luxueuze penthouse (115 m²) met 2 slaapkamers en een aangenaam zonneterras, gelegen op een boogscheut van het centrum van Hoogstraten én nabij de autosnelweg E19 (Antwerpen - Breda).

Het project 'Kasteelbeek' bestaat uit 3 mooie en architecturale residenties met 52 nieuwbouwappartementen, de landschapsarchitectuur in en rond het project maken het aangenaam wonen in een groene omgeving!

Indeling:

Via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet met handenwasser, betreedt u het appartement. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken, voorzien van alle comfort, en de aanpalende berging. De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad en douche.Via de leefruimte heeft u toegang tot het aangename zonneterras.

De ondergrondse parkeergarage is voorzien van autostaanplaatsen met/zonder private bergingen. Er zijn ook nog enkele garageboxen beschikbaar.

Er wordt verkocht onder de Wet Breyne, waarbij u registratierechten betaalt op het grondaandeel en BTW op de constructie.

Bent u op zoek naar een instapklaar nieuwbouwappartement? Dan is dit een uitgelezen kans, want dit appartement wordt begin 2024 opgeleverd!

Neem contact op