Appartement te koop

265000€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11320352
Immoweb code : 11320352

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Knap appartement met terras!

Knap appartement met ruim terras op het zuiden!

Voor een goede bereikbaarheid is de ligging top! Gelegen op de verbindingsweg tussen Genk en Houthalen en op 5 minuten afstand van de autosnelweg.

Dit knap en lichtrijk appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van dit goed onderhouden gebouw. Deze zeer aangename en rustige residentie van 1985 telt 4 eenheden, met enkel dit appartement op de bovenste verdieping. De woonkamer is erg ruim en geeft toegang tot het zonnig terras. De volledig afgewerkte keuken is praktisch en verzorgd met alle toestellen aanwezig. De drie slaapkamers zijn ruim en in te richten naar eigen wens. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met douche. Momenteel is één van de slaapkamers ingericht als dressing en wasplaats.

Ondanks de leeftijd heeft het appartement een mooie EPC-score. Dit komt mede door de privatieve zonnepanelen die er liggen. Voor deze panelen zijn er nog certificaten tot 2031 beschikbaar.
Kortom, een perfect appartement voor een gezin vanwege de rust en de ruimte.

Als laatste is er een parking vooraan het gebouw en een garagebox achteraan (€20.000).

Extra's:
- Verhuurd met goed rendement
- Zonnepanelen (certificaten tot 2031)
- Aankoop garagebox & staanplaats
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op