Appartement te koop

2 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 5462171
Immoweb code : 5462171

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/01/2017
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxe appartement met terras

Bekijk de VIDEO van Residentie Victoria op www.SWEVERS.be

De totaal bewoonbare oppervlakte is 117,65m². Dit appartement heeft als indeling: een inkomhal dat toegang biedt tot het gastentoilet en badkamer met hoekbad en douche. Ook verbindt het de 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 biedt toegang tot terras 2 (13,61²). De grote woonruimte (27,82m²) heeft een prachtig terras (15,27²). Daarnaast is er een mooie open leefkeuken met aparte berging.

EXCLUSIEF EN LUXUEUS WONEN IN HOUTHALEN-OOST

Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject op de rand van het centrum van Houthalen-Oost. Hier kan je residentieel wonen in een rustige omgeving, combineren met de strategische ligging van deze regio tussen Genk en Houthalen. Bovendien kan u ditalles overgieten met een hoge eis aan comfortabel wonen in een nieuwbouw residentie waarbij hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen voorrang krijgt en waar u dankzij de grote terrassen voor- en achteraan uw tuingevoel tot in uw nieuwe droomappartement beleeft. De aankoop valt onder het BTW-stelsel voor de constructie, het grondaandeel valt onder het gunstige stelsel van registratie.
Met project Victoria wordt dit allemaal gerealiseerd. Langs de Weg naar Zwartberg wordt dit prachtige gebouw neergezet, bestaande uit 9 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers worden 4 appartementen gerealiseerd, op de 1ste verdieping 3 appartementen en op de 2e verdieping 2 penthouses. De bewoonbare oppervlakte varieert van 99,27m²

Neem contact op