Appartement te koop

135000€

1 slaapkamer 71 vierkante meters

Immoweb code : 11205812
Immoweb code : 11205812

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloers appartement met garagebox

Dit gelijkvloerse appartement bevindt zich op Weg naar Zwartberg 50 bus 1 in Houthalen-Oost, op een gunstige locatie slechts enkele minuten van de E314.

Oorspronkelijk uit de jaren 70, is dit appartement in 2006 volledig gerenoveerd. Hierdoor verkeert het in goede staat en is het klaar om direct bewoond te worden. Met één slaapkamer biedt het de nodige privacy en ruimte.

Bewoners hebben toegang tot de gemeenschappelijke tuin. Het perceel wordt gedeeld met de buren, maar met een grondoppervlakte van 1.270m² en een privéterras aan de achterzijde van het gebouw geniet u van alle rust en privacy. Bovendien is er een garagebox beschikbaar voor het veilig stallen van een auto. Parkeergelegenheid aan de voorzijde van het appartementzorgt voor extra gemak, zowel voor bewoners als bezoekers.

Interessant is dat dit appartement een voormalig vergund handelspand was. Deze historie opent mogelijkheden voor ondernemende geesten, zoals potentiële frituur- of ijssalonhouders, om hier hun zaak te vestigen.

Deze kans biedt niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een interessante investeringsmogelijkheid. Of je nu op zoek bent naar een eerste woning of een slimme vastgoedinvestering, dit appartement biedt een solide basis met veelzijdige opties. Mis deze unieke gelegenheid niet.

Extra:
- keuring elektriciteit is conform
- geen syndicus of gemeenschappelijke kosten

Neem contact op