Appartement te koop

227525€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11098873
Immoweb code : 11098873

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim duplex appartement met 3 slpk gelegen te Houthulst

Te Houthulst bieden we u dit instapklaar en ruime duplex appartement aan. Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping in de kleinschalige residentie 'Out-Hulst', gebouwd in 2011. Er is een lift aanwezig. Het lichtrijke appartement voldoet aan alle kwaliteitsnormen en beschikt over een gunstig EPC-label B en over een conform attest van elektrische keuring. Er zijn ondermeer 3 grote slaapkamers aanwezig, alsook 2 aparte toiletten.Indien gewenst, beschikt u over de mogelijkheid om bijkomend een afzonderlijke garage aan te kopen, gelegen achteraan het gebouw (3 garages beschikbaar).De indeling van de ruimtes is als volgt:

Tweede verdieping: inkom/gang (6 m2) - apart gastentoilet - berging - badkamer (5 m2) uitgerust met douche, ligbad en lavabo - slaapkamer 1 (21 m2) - woonkamer (39 m2) met eetplaats, zithoek en open keuken voorzien van elektrische kookplaat met dampkap, heteluchtoven, dubbele spoelbak, microgolfoven en ingebouwde koelkast - westgericht balkon aan voorzijde gebouw (avondzon).
Derde verdieping: nachthal - apart toilet - slaapkamer 2 (16 m2) - slaapkamer 3 (22 m2).

Enkele troeven:


Recent bouwjaar (2011);
Energiezuinig (EPC - label B);
Conforme elektrische keuring;
3 ruime slaapkamers;
Mogelijkheid tot aankoop van afzonderlijke garages (excl. vraagprijs).

Op heden is dit appartement verhuurd aan €715/maand. Bijhorende garage wordt verhuurd aan €60/maand. Hierdoor kan het ook interessant kan zijn om aan te kopen ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op