Appartement te koop

134500€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11111098
Immoweb code : 11111098

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Te renoveren appartement te koop Ieper

Te renoveren appartement centrum Ieper zoekt nieuwe eigenaar!

Dit appartement op de vierde verdieping biedt tal van mogelijkheden. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte met zicht op het Minneplein.

Verder hebben we een bescheiden keuken, een badkamer, een apart toilet en een bergruimte die kan worden ingericht als waskot. Er zijn twee slaapkamers in dit appartement, beide met zicht op de imposante Sint-Maartenskathedraal. Het appartement beschikt tevens over een zuidgericht terras en een lift.

Mogelijkheid tot aankoop van privé garage!

Niet onbelangrijk: de ramen aan de voor- en achtergevel werden recentelijk vernieuwd. Er werd ook recent een nieuwe ketel geplaatst.

Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Op zoek naar een appartementje dat je helemaal naar je hand kan zetten? Top! Bel Arne op 0471 58 75 54 en plan een bezoek in!

Neem contact op