Appartement te koop

250000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11342141
Immoweb code : 11342141

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement met drie slaapkamers, twee terrasse…

Op de Meenseweg treffen we dit instapklaar appartement terug met drie slaapkamers. Het appartement ligt op een uiterst centrale ligging. Daar zijn winkels, openbaar vervoer, Grote Markt en dergelijke op wandelafstand bereikbaar.

De indeling van het appartement is als volgt: via de ruime inkomhal met apart toilet kunnen we verder naar de lichtrijke woonkamer met een groot zuidgericht terras. Aansluitend aan de woonkamer vinden we de keuken terug. Deze is volledig uitgerust en beschikt over voldoende kastruimte, ontbijttafel en een koele bergplaats.

Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers waarvan één met terras en bergplaats. Als laatste treffen we nog een badkamer voorzien van ligbad met douchescherm, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine.

Het appartement beschikt ook over een grote garage met automatische poort (apart aan te kopen). Ook ideaal als investering!

Wil je genieten van een ruim appartement op een boogscheut van het centrum van Ieper? Dan is dit appartement iets voor u. Aarzel niet, leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Twee terrassen
* Lichtrijke living
* Boogscheut van het centrum
* Drie slaapkamers
* Conforme elektriciteit
* Optioneel: garage met automatische poort


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: landschapsinventaris
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelsc…

Neem contact op