Appartement te koop

299000€

3 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11205698
Immoweb code : 11205698

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartement te koop onder registratierechten

Rustig vertoeven in een groene omgeving maar toch goed bereikbaar wonen? 'Residentie Bosmolens' gunt u het beste van beide werelden!

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers te koop ONDER REGISTRATIERECHT van 3 of 12% (GEEN 21% BTW).

Indeling: Inkomhal, lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, berging/wasplaats, badkamer voorzien van bad en badkamermeubel, 3 slaapkamers en een terras.

Extra ondergrondse autostaanplaats kan bijgekocht worden.

Dit prachtig nieuwbouwproject geniet van een mooi aangelegde centrale tuin en ligt op wandelafstand van het centrum en alle nodige voorzieningen. Door de groene omgeving woont u hier in alle rust en stilte in een buurt die voelt als thuiskomen. Het befaamde provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, waar u mooie wandelingen kunt maken, ligt slechts op ca. 200 meter verwijderd.

Vergeet alle drukte en kom thuis in een oase van rust! De ideale plek om te ontspannen, met de kinderen buiten te spelen of met de hond te gaan wandelen.

Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad. Tegelijk voldoet 'Residentie Bosmolens' aan de strikte eisen en normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. De private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang.

Voor meer informatie contacteer ons via 056 96 08 00 of via [email protected]

Neem contact op