Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11130570
Immoweb code : 11130570

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

MAGNIFIEK APPARTEMENT DE STANDING + GARAGE

Ontdek dit uitzonderlijke appartement dat ideaal gelegen is op het kruispunt van de Eugène Toussaintstraat en de Gaston de Biernauxstraat, met een panoramisch uitzicht op groene ruimtes (Baudoinpark, Laerbeekbos, ...) en het Atomium. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus en tram - station Jette) vergemakkelijkt het reizen, terwijl de Place du Miroir/Spiegelplaats en een verscheidenheid aan winkels (restaurants, cafés, kappers, slager, traiteur, bakkerijen, enz.) op wandelafstand liggen.

Beveiligde toegangsdeuren voor zowel de gemeenschappelijke ruimtes als het appartement zorgen voor absolute gemoedsrust.

GELIJKVLOERS:
Garagebox + parkeerplaats aan de straatkant ( = optioneel : + 50.000 €);APPARTEMENT:
Inkomhal - eetkamer - keuken - woonkamer - terrassen - nachthal - toilet - wasruimte - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 / hoofdslaapkamer (met inbegrip van dressing) - badkamer - achterterras

Dit appartement biedt de perfecte combinatie van een ideale locatie, functionaliteit en comfort. Mis de kans niet om in deze uitzonderlijke plek te wonen. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging!

De gemeenschappelijke kosten zijn redelijk en bedragen ongeveer €135/maand (koud water, onderhoud v/h gebouw, tuinen, lift (nieuw sinds 2022!!) , syndicus,...)

--> WWW.ERA.BE/KEYONE - 02 460 10 12

Neem contact op