Appartement te koop

1 slaapkamer

Immoweb code : 11224812
Immoweb code : 11224812

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 1 slk en kelder mogelijk aankoop garagebox

Eén slaapkamer appartement nabij Elisabeth Parc

Ontdek de ideale mix van stijl en locatie in dit charmante één slaapkamer appartement, strategisch gelegen in het hart van een zeer gewilde buurt, op slechts een steenworp afstand van het Elisabeth Park.

Met een oppervlakte van 60 m² biedt dit appartement een perfecte canvas voor een modern en aangename leefruimte. Hoewel het enige opfrissing kan gebruiken, straalt het pand potentieel uit om getransformeerd te worden tot een eigentijds moderne appartement..

De centrale ligging van het appartement zorgt voor een moeiteloze toegang tot voorzieningen, winkels en recreatieve mogelijkheden. Of u nu geniet van een aangenaam terrasje in de zomer in het Elisabeth Park, of de lokale winkels verkent of de bruisende sfeer van de stad ervaart, alles is binnen handbereik.

Een uniek voordeel van dit aanbod is de mogelijkheid om een ruime garagebox aan te schaffen, waardoor u niet alleen over een comfortabel appartement beschikt, maar ook over handige parkeergelegenheid.

Mis deze kans niet om uw droomappartement te creëren op een locatie die niet alleen gewild is, maar ook een solide investering vertegenwoordigt. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheden van dit appartement te ontdekken.
Tel : 02/420 00 28 of Mail [email protected]

Neem contact op