Appartement te koop

* 205000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11364373
Immoweb code : 11364373
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Mooi appartement met veel potentieel

Dit charmante appartement op de eerste verdieping is uitstekend gelegen voor wie op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonsfeer. Met zijn veelzijdige mogelijkheden is het de perfecte plek voor zowel alleenstaanden als koppels.
Met zijn potentieel om een loftgevoel te creëren en de mogelijkheid om aanpassingen te verwezenlijken naar persoonlijke voorkeur, is dit een ideale opportuniteit.
Het appartement beschikt over een slaapkamer met daarnaast een veelzijdige ruimte die kan dienen als een thuiskantoor, dressing of zelfs een kinderkamer. De keuken, strategisch geplaatst met onmiddellijke toegang tot de woonkamer, is zowel functioneel als elegant. Deze keuken werd ingericht met moderne apparatuur en biedt voldoende kastruimte. Het appartement wordt verwarmd via accumulatie en heeft een laag verbruik (140 €/maand voor verwarming en elektriciteit).
Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit appartement is het balkon, waar je kunt genieten van het uitzicht op de groene omgeving van het Koning Boudewijnpark en de Fabiola speeltuin.

Neem contact op