Appartement te koop

325000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11388147
Immoweb code : 11388147

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement Te Koop

Gelegen in een populaire buurt van Jette, hebben Gaëlle en Sylvain dit ruime appartement van 122m² voor u gevonden, ideaal voor een gezin of een koppel op zoek naar een comfortabele en goed onderhouden ruimte. Het pand beschikt over 3 lichte slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte, 2 gastentoiletten, een grote woonkamer en een moderne uitgeruste keuken. Daarnaast kunt u genieten van een zonnig terras om te ontspannen aan het eind van de dag.

Het appartement verkeert in uitstekende staat, met een kelder voor extra opslagruimte en een lift voor gemakkelijke toegang tot elk verdiep. De residentie is rustig en veilig, en biedt een vredige leefomgeving voor haar bewoners. U zult profiteren van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, lokale winkels en scholen. De buurt is levendig en vriendelijk, ideaal voor wie wil genieten van het stadsleven terwijl ze een oase van rust thuis hebben.

Mis deze kans niet om een kwaliteitsvol eigendom op een ideale locatie te verwerven. Neem nu contact met ons op om een bezoek te regelen!
Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - [email protected]

RU-aanvraag van: 26/02/24
Ter informatie en niet-contractueel

Neem contact op