Appartement te koop

398000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11368880
Immoweb code : 11368880

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Jef Verbercklaan 3/5 2950 Kapellen

Zeer recent (2018), perfect onderhouden en instapklaar appartement van 90,00 vierkante meter met ruim terras van 6,00 vierkante meter gelegen in het gegeerde Hoogboom!

Betreft een residentiële en rustige omgeving nabij de centra van Kapellen en Brasschaat en op wandelafstand van basiswinkels, scholen en openbaar vervoer.

Dit appartement (eerste verdieping), welk hedendaags gestyled is, bestaat uit een inkomhal met veiligheidsdeur, een leefruimte (opgedeeld in woonkamer en gerieflijk ingerichte keuken), afzonderlijk toilet, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verder is er vloerverwarming aanwezig in de leefruimte, hal en badkamer, spreken we van een ventilatietype D en zijn er zonnepanelen aanwezig voor de gemeenschappelijke delen. EPC-waarde betreft: A.

Het appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats. Tevens is er een grote extra berging ondergronds aanwezig. Alles te bereiken met een lift of trap. De gemeenschappelijke kosten per maand bedragen: €98.

Neem contact op