Appartement te koop

665000€

2 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11374443
Immoweb code : 11374443

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim en licht gelijkvloers appartement

Ruim gelijkvloers appartement op wandelafstand van het centrum van Kapellen. Het appartement omvat ca 195 m² bewoonbare oppervlakte alsook ruime terrassen (ca. 62 m²!)
Indeling: U betreedt het appartement via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet en doorzicht naar de leefruimte. Toegang tot de lichte en ruime living met openhaard op natuurstenen vloer welke voldoende ruim is om plaats te bieden aan een eetkamertafel, salon en tweede zithoek. Vanuit de living toegang tot twee terrassen met zicht op de prachtig aangelegde parktuin. Aan de voorzijde beschikt het appartement over een zeer royaal terras. Vanuit de keuken bereikt u een extra berging met technische ruimte. Vanuit de inkomhal toegang tot de nachthal en van hieruit toegang tot de logeerkamer voorzien van eigen badkamer en de ruime mastersuite welke een eigen dressing, badkamer en royale slaapkamer voorziet.
Garages en berging: In de ondergrondse parkeergarage zijn er twee auto staanplaatsen; één gesloten garage en één staanplaats beschikbaar met aanpalende berging welke u kunt aankopen tegen een meerprijs van 50.000 euro.
Bijzonderheden: Het appartement verkeert in een goede staat van algemeen onderhoud. Verwarming middels elektrische vloerverwarming.
Meer inlichtingen via ons kantoor: www.rodenburgh.be

Neem contact op