Appartement te koop

1099000€

3 slaapkamers 337 vierkante meters

Immoweb code : 11293717
Immoweb code : 11293717

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
337 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prijs op aanvraag

----------------------------------------------------- Interesse of vragen? Bel Hendrik 0472 22 22 04 --------------------------------------------------

Langs de Tremelobaan in Keerbergen realiseert KR Projects een modern en energiezuinig nieuwbouwproject. Het woonproject 'POMME DE PIN' omvat 2 ruime luxueuze woongelegenheden.

Het project is strategisch gelegen tussen het centrum van Keerbergen en het centrum van Tremelo en biedt eveneens het genot in een groene omgeving te wonen. Het zuid-west geörienteerde terras biedt licht en lucht in een groene bosrijke omgeving. Alle nodige faciliteiten zoals winkels, supermarkten, openbaar vervoer en scholen zijn vlot bereikbaar.

Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke toegang. Het gelijkvloerse woongelegenheid wordt voorzien van 3 slaapkamers met 1 grote garage waar 3 auto's geparkeerd kunnen worden. Verder ook nog twee toiletten, open keuken en privatief terras met bijhorende tuin. Zowel tuin als terras zijn zuid-west georiënteerd waardoor men kan genieten tot aan de avondzon.

Residentie 'POMME DE PIN' wordt afgewerkt met de hedendaagse energie-eisen, wat maakt dat het een energiezuinig project is. Het is voorzien van de vereiste isolaties, dubbele beglazing, een warmtepomp lucht-water en een ventilatiesysteem D. De woongelegenheden zijn in optie uit te breiden tot de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal). Dit kan mits het plaatsen van PV-panelen voor opwekking van de elektrici

Neem contact op