Appartement te koop

1145000€

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11179783
Immoweb code : 11179783

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

High-end 3-slaapkamer appartement met terras in Knokke-Heis

High-End project waarbij zowel het interieur individueel & exterieur collectief werden gerenoveerd.
Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer met eetplaats. Open ingerichte keuken en aparte berging. terras aanpalend aan woonruimte met namiddagzon. Slaapkamer 1 metdubbel bed en ingemaakte kasten. Tweede slaapkamer met eveneens plaats voor dubbel bed en ingemaakte kasten. Aparte badkamer met ligbad en lavabo. Hoofdslaapkamer met ingemaakte kasten en ensuite douchekamer. Terras achteraan.

Mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats met berging in de residentie (€85.000,-) en overname van de meubels.

Dit prachtig appartement in Knokke is onlangs gerenoveerd in 2024 en is klaar om bewoond te worden. Met een bewoonbare oppervlakte van 101 vierkante meter, is er voldoende ruimte. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor families die op zoek zijn naar extra ruimte.

De EPC-waarde van dit appartement is 239.00, wat resulteert in een energielabel C. Dit betekent dat het appartement relatief energiezuinig is.

Dit appartement is ideaal gelegen in Knokke, dicht bij winkels, restaurants en het strand. Het is de perfecte plek om te genieten van alles wat deze prachtige kustplaats te bieden heeft. Met de recente renovaties en de gunstige ligging, is dit appartement een geweldige kans voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en modern appartement.

Neem contact op