Appartement te koop

465000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11277044
Immoweb code : 11277044

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Leuk appartement met 2 slaapkamers en kelder (EPC A!)

Dit leuke appartement op de 1ste verdieping, gebouwd in 1992 en gelegen aan het Alfred Verweeplein te Knokke, biedt een moderne leefruimte in een levendige buurt. Met twee slaapkamers, waarvan één voorzien is van een eigen douchecel, biedt dit appartement voldoende ruimte voor bewoners.Bij binnenkomst valt direct de nieuwe moderne keuken op, die uitgerust is met een strakke afwerkingen. Het appartement beschikt ook over nieuwe ramen die bijdragen aan veel natuurlijk lichtinval. Een videofoon zorgt voor extra gemak bij het ontvangen van bezoekers.
De badkamer is voorzien van een ligbad en een lavabomeubel. Daarnaast is er ook een apart gastentoilet.
Het appartement beschikt over aparte meters voor water, elektriciteit en gas, waardoor bewoners volledige controle hebben over hun verbruik en kosten.
De kelder biedt extra opslagruimte.
Gemeenschappelijke kosten van €135 per maand (inclusief syndicus, minuterie, onderhoud lift enz.) ervoor zorgen dat de gemeenschappelijke ruimtes goed onderhouden worden zonder dat bewoners zich zorgen hoeven te maken over individuele kosten.

Kortom, dit appartement op het Alfred Verweeplein biedt niet alleen een comfortabel interieur, maar ook het gemak van een levendige buurt en goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes, waardoor het een ideale plek is als 2de verblijf of om te wonen aan de Belgische kust.

EXTRA: Videofoon, recente condenserende ketel, nieuw hoogrendementsbeglazing. Nabij school, winkels, autosnelweg, openbaar vervoer, etc

Neem contact op