Appartement te koop

1495000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11326067
Immoweb code : 11326067

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern luxe-appartement in hartje Oud Zoute

Dit prachtig appartement is gelegen in een charmante residentie van 6 appartementen in hartje Zoute nabij het Dominicanenkerkje, de Kustlaan en de Royal Zoute Golfclub.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, gezellige woon- en eetkamer uitgevend op terras, open keuken met kookeiland voorzien van alle hedendaagse comfort, aparte berging met ingemaakte kasten.
Masterbedroom met dressing en badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche, tweede slaapkamer met ingemaakte kasten, derde grote slaapkamer met ingemaakte kasten, aparte douchekamer. Appartement is voorzien van domotica, vloerverwarming, gordijnen en verlichtingsarmaturen.
Met het appartement wordt een ruime ondergrondse garage mee verkocht. Indeling: plaats voor 2 wagens, aparte fietsen/brommer berging, volledig geïnstalleerde keuken voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast, lavabo, ingemaakte kasten en ijskast. Prijs garage: €130.000.
Dit appartement is een uniek aanbod, materialen van luxueuze afwerking, top ligging op wandelafstand van de zee, bruisende winkels, traiteurzaken,... Zeer gezellig, rustig en nabij alles!


Neem contact op