Appartement te koop

* 875000€

6 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11224644
Immoweb code : 11224644
*exclusief belastingen

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtige villa met 6 slaapkamers en garage in Duinbergen o

Deze prachtige woning is gelegen in het pittoreske Duinbergen en is een ware parel vlakbij de duinen, minigolf en het Willemspark. De villa straalt nog steeds de charme en grandeur uit die Knokke in de jaren 30 kende. Met een bewoonbare oppervlakte van 215 m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft.

Het pand beschikt over 6 slaapkamers, wat het ideaal maakt voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en opbergruimte. De tuin, met een oriëntatie op het zuidoosten, is perfect om te genieten van de zon en de natuur.

Hoewel de woning een renovatiepand is, heeft het nog steeds ontzettend veel potentieel. Met de juiste investeringen en aanpassingen, kan deze villa omgetoverd worden tot een waar droomhuis. Bovendien is het ook een interessante opbrengsteigendom, gezien de ligging in het centrum van Duinbergen. Deze woning kan ook opgesplitst worden in twee ruime appartementen.

Kortom, deze woning in Duinbergen is een unieke kans om een stukje geschiedenis te kopen en om te vormen tot een prachtige woonplek.

EPC: 616 kWh/m² jaar - Ref: DE23082

Neem contact op