Appartement te koop

435000€

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 10712700
Immoweb code : 10712700

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Recent appartement met ruim terras in hartje Knokke

In de prachtige badstad Knokke bevindt zich deze serviceflat op de eerste etage van Residentie Cypres. Dit recente appartement verwelkomt haar bezoekers in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De ingerichte keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasmachine en elektrische oven. Verder omvat het appartement een ruime slaapkamer met aanpalende badkamer. De badkamer werd ingericht met een inloopdouche, toilet en wastafel.

Een groot pluspunt van het appartement is dat het beschikt over een ruim terras wat toegankelijk is door schuiframen in de leefruimte en slaapkamer. Dit energiezuinige appartement voldoet ook aan de laatste normen m.b.t. energieverbruik en isolatiewaarden.

Residentie Cypres biedt haar bewoners een brede waaier aan faciliteiten. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezellige lounge, het restaurant, de fitness, de sauna en nog tal van andere faciliteiten. Eveneens kan er dagelijks gebruik worden gemaakt van een top hotelservice die beantwoordt aan uw verschillende noden en wensen. Tot slot zijn er een kelder en een fietsenberging inbegrepen.

Er bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox in het gebouw.

Wenst u graag meer informatie of wenst u graag een bezoek in te plannen, aarzel niet en contacteer ons nu.

Troeven
*Uiterst centrale ligging
*Mogelijkheid tot aankopen garagebox
*Afwerking hoogwaardige materialen
*Residentie met een brede waaier aan faciliteiten
*Kelder en fietsenstalling aanwezig

Neem contact op