Appartement te koop

1980000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11125191
Immoweb code : 11125191

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - Exclusief, volledig gerenoveerd én gem...

IDEALIS VASTGOED - Exclusief, volledig gerenoveerd én gemeubeld appartement, gelegen op een prachtige locatie op de zeedijk in het Zoute met frontaal zeezicht!

Dit prachtig en volledig gerenoveerd appartement bevindt zich op de 1e étage met frontaal zicht op zee en de gezellige passage op de zeedijk , gevestigd in residentie Asteria. Het werd volledig gestript, gerenoveerd, afgewerkt én ingericht met de meest hoogwaardige materialen. Ook werd de façade van de residentie recent vernieuwd samen met het schrijnwerk.
Het appartement werd voorzien van vloerverwarming in elke ruimte, het leidingwerk werd volledig vernieuwd en het terras is gezellig ingericht. Ook werden de vloeren van dit knappe appartement uitgerust met een eiken parketvloer en een prachtige natuursteen. Aan elk detail is gedacht en daarom beschikt het appartement ook over spots en designverlichting, gemonteerd volgens een op maat gemaakt lichtplan. De keuken is luxueus uitgerust met een inbouwkoelkast met vriesvak, combi-oven, inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak met bijhorende AQUALEX kraan en een ingebouwde wijnkoeler.
De woonkamer werd voorzien van een ruim eet-gedeelte en een knus zitgedeelte met zicht op zee. Ook biedt dit appartement 2 slaapkamers met telkens een ensuite badkamer, volledig in natuursteen, met ruime inloopdouche en badkamermeubel, eveneens met prachtige goudkleurige accenten afgewerkt. Naast het toilet op de hoofdslaapkamer is er ook een apart gastentoile...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op