Appartement te koop

* 825000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11293094
Immoweb code : 11293094
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Exclusief nieuwbouwappartement op een topligging

Vlakbij het station, het Zegemeer en de Lippenslaan en op een zucht van de zeedijk, in de mondaine badplaats Knokke, zijn wij vereerd dit nieuwbouwappartement te koop aan te bieden. Dit exclusief appartement met een bewoonbare oppervlakte van 86,3 m² is gesitueerd op de derde en van een kleinschalige en prestigieuze residentie, genaamd “ Miro ”.
Het energiezuinig en luxueus appartement omvat een inkomhal met gastentoilet, een gezellige living met een open volledig ingerichte maatkeuken, dit alles uitgevend op een aangenaam terras. Verder zijn er nog twee volwaardige slaapkamers, een technische ruimte, een badkamer en een douchekamer aanwezig. De achteraan gesitueerde slaapkamers geven eveneens uit op een zuidwest georiënteerd terras. Dit smaakvol afgewerkt appartement beschikt tevens nog over een individuele berging en 3 fietsparkeerplaatsen op het gelijkvloers. Bovendien bestaat de mogelijkheid om in de residentie een ondergrondse en ruime autostaanplaats aan te kopen aan 85.000 Euro.
Kortom, dit exclusief en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwappartement op een topligging is zeker uw bezoek waard. Een absolute buitenkans.

Neem contact op