Appartement te koop

289000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11041557
Immoweb code : 11041557

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Zeer ruim appartement (120 m²) met 3 slaapkamers te Koksijd

Dit goed gelegen appartement in Koksijde-Bad wordt gekenmerkt door de vele lichtinval en het enorme ruimtegevoel. Is zeker ideaal als woonappartement maar kan ook als 2de verblijf gebruikt worden voor gezinnen of mensen die meer ruimte wensen dan in een standaard appartement.

Het appartement is gelegen in de kleinschalige residentie Picardie (één appartement per verdiep) en bestaat uit een inkom / hall, prachtige woonruimte met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht, open keuken, een badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel, apart toilet, 3 slaapkamers en kinderkamer of bureelruimte. 2 terrassen aan de achterzijde van het gebouw elk voorzien van een berging. In de kelderverdieping is nog een privatieve berging voorzien. Op het gelijkvloers is nog een extra kamer / stockageruimte / werkatelier voorhanden die inbegrepen is in de verkoop. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in het gebouw.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft het appartement een EPC-waarde van 172 kWh/m² en een energielabel B. Dit betekent dat het appartement energiezuinig is en bijdraagt aan lagere energiekosten. Belangrijk om te weten is dat de elektriciteit goedgekeurd is. Er is een attest voorhanden die geldig is tot 2048.

Kortom, dit appartement in Koksijde is ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte. Met drie slaapkamers, een garage, een bewoonbare oppervlakte van 120 m² en een energielabel B, biedt dit appartement alles wat nodig is voor een comfortabel

Neem contact op