Appartement te koop

290000€

48 vierkante meters

Immoweb code : 11080970
Immoweb code : 11080970

Overzicht

1 badkamer
48 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Moderne studio op de zeedijk van Koksijde

Dit appartement met frontaal zeezicht in Koksijde is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol verblijf aan de Belgische kust. Het appartement is gelegen in een gebouw, dat in 2019 is gebouwd en voldoet aan alle hedendaagse normen. Het appartement is volledig bemeubeld, waardoor u onmiddelijk kunt genieten van uw nieuwe thuis.

De studio beschikt over een zithoek die toegang heeft tot het terras, een volledig ingerichte keuken met eiland, een badkamer, die volledig is uitgerust met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft en een berging. Bij het appartement hoort eveneens een privatieve kelder en fietsenberging.

Wat betreft energie-efficiëntie is dit pand een echte topper. Met een EPC-waarde van slechts 40 en een energielabel A, kunt u genieten van een lage energierekening en een positieve impact op het milieu.

De locatie van het appartement is ideaal. Koksijde is een bruisende badplaats aan de Belgische kust, waar u kunt genieten van het prachtig strand, gezellige restaurants en leuke winkels. Bovendien zijn er tal van recreatieve activiteiten in de buurt, zoals fietsen, wandelen en watersporten, waardoor u altijd iets te doen heeft.

Kortom, dit bemeubelde appartement in Koksijde is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een gezellige en energiezuinige studio aan zee. Met zijn moderne interieur, uitstekende locatie en lage energieverbruik, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft.

Contacteer ons voor een bezoek. Tel. 058/52

Neem contact op