Appartement te koop

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 8587038

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Nieuwbouw penthouse 3 slaapkamers op de zeedijk Koksijde

Deze penthouse beschikt over twee prachtige privé terrassen: vooraan één van 17,5m² en een zuidgericht terras achteraan van 15m². Om u de keuze te geven, stellen wij 2 mogelijkheden van binnenindeling voor:

Ontwerp 1:
3 slaapkamers op de zesde verdieping (alle 3 met balkon) waarvan 2 met zeezicht. 2 badkamers met douche en wastafel, afzonderlijk toilet (hangmodel) en trap die leidt naar de bovenliggende leefruimte. Berging tegenover de inkom, zo kunt u meteen uw strandmateriaal opbergen.
Op de 7de verdieping is de woonkamer met zit- en eetgedeelte, de open moderne keuken is volledig ingericht met combi-oven, frigo met diepvriesvak, keramische kookplaat, vaatwas en gootsteen.

Ontwerp 2:
Op de zesde verdieping is de woonkamer met zit- en eetgedeelte, de open moderne keuken is volledig ingericht met combi-oven, frigo met diepvriesvak, keramische kookplaat, vaatwas en gootsteen. Slaapkamer met zongericht balkon en badkamer met douche en wastafel. Afzonderlijk toilet (hangmodel) en trap die leidt naar de bovenliggende verdieping.
Op de 7de verdieping zijn er 2 slaapkamers met beide toegang tot het balkon (één vooraan met zeezicht en één achteraan) en een badkamer met douche en wastafel.

De brede schuiframen voor- en achteraan zorgen voor een maximale lichtinval en een open ruimtegevoel. Dit appartement wordt individueel verwarmd met aardgas via een condensatieketel (merk Junkers).

Om u de verschillende keuzemogelijkheden en kwaliteit van de gebru

Neem contact op