Appartement te koop

210000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 10728594
Immoweb code : 10728594

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Mooi appartement (82m²) met twee slaapkamers en garage op to

Instapklaar appartement (82m²) met twee slaapkamers en garage (mogelijkheid bij aan te kopen t.w.v. €25.000) op toplocatie te Kontich!

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer en garage.

Omschrijving: We treffen hier een gezellig 2-slaapkamer appartement. Dat tevens zeer centraal gelegen is en op wandel/fietsafstand van het centrum. Invalswegen, winkels, openbaar vervoer zijn meteen voorhanden. Zodra we het appartement betreden via de centrale hal met handige ingemaakte kasten, valt het meteen op dat elke kamer van hieruit meteen toegankelijk is. De leefruimte is voorzien van een grote raampartij en vanwege de gunstige Zuid ligging van deze kamer genieten we hier van veel natuurlijk zonlicht. Leuk accent in de leefruimte is de gas openhaard en een parketvloer met dambordpatroon. Via de leefruimte komen we in de deels geïnstalleerde keuken die opengemaakt kan worden naar de leefruimte toe.
Aan de andere kant van de hal vinden we de Masterbedroom terug die voorzien is van ingemaakte kasten en laminaatvloer. Aansluitend hier treffen we de gastenkamer en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een douche-in-bad, wastafel en toilet. Tevens zijn de voorzieningen voor was- en droogkast hier voorhanden. Tot slot wordt het pand optioneel verkocht met een garagebox t.w.v. €25.000.

Bijzonderheden:
- toplocatie
- CV-condensatieketel van Vaillant
- Dak geïsoleerd met 10 cm recticel eurothane silver
- G

Neem contact op