Appartement te koop

325000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11179821
Immoweb code : 11179821

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent totaal gerenoveerd 2-slaapkamer appartement + garage

Dit gelijkvloers appartement heeft tal van troeven; het is niet alleen ruim (98m2), maar beschikt ook nog eens over 2 tuinen en een ideale ligging. Verder is het nog maar recent helemaal gerenoveerd & voor deze renovatie is gekozen voor zeer kwalitatieve materialen. Achteraan kan u handig uw auto parkeren voor de garage, en zo de woning betreden via de automatische garagepoort.
De keuken is niet alleen zeer ruim maar ook goed uitgerust met een Siemens inductievuur, vaatwasser, combi oven, grote ijskast en kleine diepvriezer.


LIGGING: op wandelafstand van het centrum van Kortenberg & het mooie Abdijpark, alsook een zeer groot bos. Lagere school op 500m. Vele winkels/supermarkten vlakbij.
TUIN/TERRAS: Vooraan is de tuin privatief in gebruik & achteraan gemeenschappelijk. Door de oost-west ligging kan men dus de hele dag van de zon genieten!
EPC & TECHNIEKEN: EPC B en 197 kWh/m2jaar. Gascondensatieketel en waterverzachter. Mechanische Renson-ventilatie. Alles is recent gerenoveerd, inclusief radiatoren en leidingen.

BEZOEK: voorlopig geen bezoek meer toegelaten. In optie.

Neem contact op