Appartement te koop

255000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11320649
Immoweb code : 11320649

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

PRACHTIG DUPLEXAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS, AU...

PRACHTIG DUPLEXAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS, AUTOSTANDPLAATS TE KORTESSEM!

In het centrum van Kortessem, meer bepaald op de Omstraat 1 vinden we, op de eerste verdieping, dit hedendaags en strakke appartement met 2 slaapkamers terug.

Het appartement is pal in het centrum gelegen en ligt op 5 minuten met de wagen van de autostrade. Daarmee staat het garant voor een vlotte bereikbaarheid en bovendien korte reistijden naar Hasselt, Genk en Tongeren. Horeca, scholen en winkels liggen daarenboven op wandelafstand.

Het appartement bestaat uit een verzorgde inkomhal met gastentoilet. De inkomhal geeft toegang tot de woonkamer met verzorgde open keuken. Aansluitend aan de keuken vind je een ruime wasplaats/berging terug. Het mooie, ruime terras, waar het op zomerdagen heerlijk vertoeven is, betreed je via de woonkamer.
Op de tweede verdieping vinden we een nachthal, twee ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche terug.

Tot slot beschikt de bewoner van deze toffe woonst ook over een ondergrondse autostandplaats (inbegrepen in de vermelde aankoopprijs).

Interesse of meer info gewenst? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar [email protected].

Renovatieplicht: nee

Neem contact op