Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11131708
Immoweb code : 11131708

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Lichtrijk en centraal gelegen appartement te koop in het ha…

Lichtrijk en centraal gelegen appartement te koop in het hart van Kortrijk. Dit stijlvolle pand beschikt over veel lichtinval en een heel ruim terras, waardoor je optimaal kunt genieten van de levendigheid van de stad.

Het appartement is heel goed onderhouden en straalt een warme sfeer uit. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een aangename en uitnodigende atmosfeer heeft.

Verder beschikt dit appartement over 2 mooie slaapkamers, met aansluitend de badkamer en douchekamer, als een apart gastentoilet.

De ligging van dit appartement is ideaal, met directe toegang tot diverse winkels in de buurt. Je kunt gemakkelijk te voet naar de lokale boetieks, restaurants en cafés, waardoor je volop kunt genieten van het bruisende stadsleven. Bovendien bevindt het zich in een mooie residentie, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van het appartement.

Extra troeven zijn de aanwezige berging en garagebox, wat zorgt voor extra gemak en opbergruimte. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele woonst of een investeringsmogelijkheid, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een bezoek te regelen. Dit is een unieke kans om te wonen op een toplocatie in Kortrijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

// Garagebox apart aan te kopen. //

Troeven
* Veel lichtinval
* Centraal gelegen
* ZO georiënteerd terras
* Bubbelbad & douche
* Garagebox


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Wo…

Neem contact op