Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11200214
Immoweb code : 11200214

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk appartement met zicht op groen en het Schouwburgp…

Prachtig appartement te koop in het hart van Kortrijk met een adembenemend uitzicht op het Schouwburgplein. Dit stijlvolle pand beschikt over veel lichtinval en 2 ruime terrassen, waardoor je optimaal kunt genieten van de levendigheid van de stad en de charme van het plein.
Het appartement is uitstekend onderhouden en straalt een warme sfeer uit. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een aangename en uitnodigende atmosfeer heeft.
De ligging van dit appartement is ideaal, met directe toegang tot diverse winkels in de buurt. Je kunt gemakkelijk te voet naar de lokale boetieks, restaurants en cafés, waardoor je volop kunt genieten van het bruisende stadsleven. Bovendien bevindt het zich in een mooie residentie, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van het appartement.
Extra troeven zijn de aanwezige berging en autostaanplaats, wat zorgt voor extra gemak en opbergruimte. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele woonst of een investeringsmogelijkheid, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een bezoek te regelen. Dit is een unieke kans om te wonen op een toplocatie in Kortrijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

// Berging en autostaanplaats apart aan te kopen. //

Troeven
* Uitzicht op het schouwburgplein
* Goed onderhouden appartement
* EPC label B!
* Asbestveilig (0 asbestmaterialen)
* Optie berging en autostaanplaats


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: …

Neem contact op