Appartement te koop

179500€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11304757
Immoweb code : 11304757

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim dakappartement met terras in Kortrijk, 2 slaapkamers,

In het centrum van Kortrijk presenteert Albert u dit bijzondere dakappartement in een kleine Residentie met zicht op de Leie.

Met 2 slaapkamers, een terras en een bewoonbare oppervlakte van 90.00 m², is dit de perfecte thuishaven voor een klein gezin of een koppel dat op zoek is naar extra ruimte en comfort.

Het appartement zelf is energiezuinig, met een EPC-waarde van 225.00 en een energielabel C.
Dit dankzij de Cv op gas, de airco toestellen, de dubbele beglazing, ...

De badkamer is voorzien van een douche en een dubbele wastafel. Eveneens is er een apart toilet met handenwasser. De keuken is compleet uitgerust, terwijl de lichte en ruime woonkamer uitnodigt tot ontspanning, met ruimte voor een gezellige zithoek en een sfeervolle eethoek.

Dit appartement geniet van een voortreffelijke ligging, met winkels, restaurants en het openbaar vervoer op loopafstand, en heel veel parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Er is op het gelijkvloers voldoende ruimte om fietsen of brommers veilig te plaatsen.

In essentie biedt dit appartement in Kortrijk alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven in het stad. Met zijn geweldige indeling, terras en strategische ligging. Ontdek de perfecte balans tussen comfort en betaalbaarheid.

Maak snel een afspraak via www.albert.immo of op 0468 58 02 24.

Neem contact op