Appartement te koop

395000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 11329583
Immoweb code : 11329583

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Villa-appartement 178m² met 3 slpks

Ontdek het ultieme woongenot in dit super ruim appartement van 178m² met 3 slaapkamers, een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging. De royale woonkamer is een oase van licht en ruimte, perfect voor gezellige familiemomenten en ontspannen avonden met vrienden. Het aangrenzende terras biedt een open zicht om te genieten van rustige momenten.

De moderne keuken met eetplaats is uitgerust met hoogwaardige apparatuur om van elke kookervaring te genieten. Met drie slaapkamers, waarvan 2 voorzien van ingemaakte kasten, biedt de nodige privacy. Ook de hal werd voorzien van ingemaakte kasten waar mogelijk!

De aanwezigheid van zowel een douchekamer als een badkamer met ligbad biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen snelle verfrissingen en ontspannende baden. Twee aparte toiletten voegen extra gemak toe aan deze prachtige appartement.

Compleet met een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging, biedt dit appartement niet alleen luxe maar ook functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bezoek ter plaatse!

Neem contact op