Appartement te koop

335000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11404030
Immoweb code : 11404030

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

PRACHTIG, INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, OPE...

PRACHTIG, INSTAPKLAAR APPARTEMENT (144M2) MET 3 SLAAPKAMERS, OPEN KEUKEN EN RIANT TERRAS VAN CIRCA 180M2 OP RUSTIGE DOCH CENTRALE LOCATIE IN AANGENAME BUURT TE HASSELT (KURINGEN)!

In deze prachtige buurt te Hasselt-Kuringen vinden we aan de Nieuwstraat 143 bus 1 op de eerste verdieping dit mooie en ruime appartement terug.
Via de Kempische Steenweg bereik je in no-time Hasselt-centrum, Zonhoven en de oprit naar de autostrade. Dit perceel biedt achteraan een prachtig ver-zicht en rust is een absolute troef op deze locatie.

Het appartement werd gebouwd in 1998 op een noordelijk gericht perceel. Zon heb je echter, door het gigantische terras, altijd ter beschikking.
Het appartement werd opgebouwd uit kwaliteitsvolle materialen, net voorzien van extra isolatie in het dak en van een nieuwe hoogrendement gasketel. Bij het ontwerp van het appartement werd bovendien ook veel aandacht besteed aan het creëren van een ruimtelijke indeling (open keuken en leefruimte) met extra lichtinval.

Het appartement straalt absoluut gezelligheid uit. De gashaard in de living geeft nog een extra touch aan gezellige koude winterdagen.
Het appartement bestaat wat betreft indeling, uit een inkomhal (gemeenschappelijk), een toilet, de nachthal, een zeer ruime leefruimte met open keuken en aangrenzend terras, een technische ruimte (berging), een (zeer ruime) badkamer en drie slaapkamers.

Parking (prive) is ter beschikking vooraan het gebouw.

Interesse? Aarzel niet en cont...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op