Appartement te koop

150000€

2 slaapkamers 71 vierkante meters

Immoweb code : 11333981
Immoweb code : 11333981

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Appartement

THE GO IMMOBILIER CHARLEROI AGENCE nodigt u uit om uzelf in dit prachtige appartement met twee slaapkamers te wanen. Deze bestaat uit een lichte woonkamer die uitkomt op een ingerichte keuken en een ruim balkon.
Dit appartement heeft een doucheruimte en een apart toilet. In de kelder vindt u ook een kelder en een grote garage die zowel plaats biedt aan een auto als opslagruimte.
Gelegen in het hart van Louvière, dichtbij alle voorzieningen, zorginstellingen en openbaar vervoer.
Doe een bod vanaf € 165.000
Wilt u het bezoeken? Contacteer ons op 0472/03.88.88 of via [email protected] “De makelaar houdt zich niet bezig met veilingen, een monopolie van notarissen. Zij aanvaardt op geen enkele wijze het recht om te verkopen of om een minimumprijs vast te stellen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen behoren exclusief toe aan de eigenaar, die, indien hij besluit te verkopen, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste ingezamelde bod, maar aan het bod dat het beste aan zijn eigen eisen voldoet (deadline voor ondertekening, opschortende voorwaarde, voorgestelde prijs, enz.). De genoemde prijs is slechts een vanafprijs. »

Neem contact op