Appartement te koop

245000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11200513
Immoweb code : 11200513

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT VAN 100 M² MET 3 SLAAPKAMERS - FORUMLAAN

Welkom thuis in deze rustige en centraal gelegen woning, omgeven door een schat aan voorzieningen die Laken te bieden heeft. Van het iconische Atomium tot het bruisende Koning Boudewijnstadion, en van het schilderachtige Park van Laken tot het veelzijdige Paleis 12 en Brussels Expo - alles is binnen handbereik. Bovendien bevinden zich in de directe omgeving diverse winkels, scholen en andere nuttige faciliteiten.

Met een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, waaronder bus, tram en trein, en gemakkelijke toegang tot belangrijke invalswegen, is deze locatie perfect voor wie graag in het bruisende hart van de stad woont zonder in te boeten aan bereikbaarheid.

Dit ruime appartement bevindt zich op de 5de verdieping enverwelkomt je door een inkomhal die leidt naar de keuken, een zonnig terras met een prachtig open zicht, een gezellige en comfortabele leefruimte met eetruimte.

De woning beschikt over drie mooie slaapkamers, ideaal voor een gezin of het ontvangen van gasten. De badkamer is voorzien van een ligbad en enkele lavabo, en een aparte WC met handwas zorgt voor extra gemak. Individuele private kelder nr.19.

Gunstige EPC : C
Elektriciteit niet conform.
Maandelijkse lasten (provisie) : 260 €/maand (verwarming, water, onderhoud, syndicus, verzekering gebouw, ascenseur, reservefonds,...)

CONTACTEER JOUW ERA MAKELAAR, NICOLAS, VOOR EEN BEZOEK !

WWW.ERA.BE/KEYONE

Neem contact op