Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 10731821
Immoweb code : 10731821

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooi appartement met garage te Lede

Dit ruime appartement in Lede biedt een standaard woonruimte met alle nodige voorzieningen. Gelegen op een gunstige locatie, is dit appartement ideaal voor mensen die op zoek zijn naar comfortabel wonen of investeerders.

Met een bewoonbare oppervlakte van 80 vierkante meter, beschikt dit appartement over voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het dagelijkse leven. het goed onderhouden terras aan de oostzijde van het appartement biedt een prachtige buitenruimte waar u kunt genieten van de zon en frisse lucht.

Eén van de voordelen van dit appartement is de aanwezigheid van een garage. Met een garage beschikbaar, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen en kunt u uw voertuig veilig en gemakkelijk opbergen.

Het appartement beschikt over twee slaapkapers. Daarnaast heeft het appartement ook een badkamer, die is uitgerust met nodige voorzieningen. Extra voordelig is dat het appartement is uitgerust met verschillende kwaliteitsvolle ingebouwde kasten.

Het appartement is op dit moment verhuurd voor 775 euro per maand. Rekening houdend met een aankoopprijs van 235.000 euro (excl. kosten) mag je rekening houden met een netto rendement van 3,30% op jaarbasis.

Het appartement is volledig toegankelijk en aangepast naar rolstoelgebruikers.

Kortom, dit appartement in Lede biedt een comfortabele en praktische woonruimte met een goed onderhouden terras, garage en twee slaapkamers. Met een gunstige ligging en een bewoonbare oppervlakte van 80 vierkante met

Neem contact op