Appartement te koop

* 231000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 10931695
Immoweb code : 10931695
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject in Leopoldsburg

Ben je één van de eerste 10 nieuwe klanten van Residentie Colette? ?
Dan verdubbelen wij jouw keukenbudget* ???

6% btw in plaats van 21%?
Vraag ernaar 03 376 15 50 of [email protected]

Op de hoek van de Generaal De Krahestraat en de Nicolaylaan in het gastvrije Limburg realiseert Custombuild Residentie Colette met 38 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamer, elk met een eigen pr

Reken daarbij een mooie collectieve binnentuin met een wadi en een ruime kelder met 38 parkeerplaatsen en evenveel bergingen. Ook bovengronds is er plek voor 13 wagens.

Het nieuwbouwproject ligt vlak bij verschillende invalswegen en op een boogscheut van het station van Leopoldsburg. Je woont op wandelafstand van zowel het centrum als verschillende supermarktketens.Alle gebouwen zijn BEN, of bijna-energieneutraal met een E-peil van 30 of lager.
Dankzij duurzame technieken, zoals een warmtepomp en zuinige vloerverwarming, verbruiken BEN-gebouwen bijna geen energie. Extra besparen? Dan kies je voor zonnepanelen.

Kijk je uit naar een eerste eigen stek in een karaktervolle buurt met een strategische ligging? Wil je een groot huis inruilen voor een appartement waar comfort de boventoon voert, op wandelafstand van tal van winkels? Slim investeren in vastgoed? Een warm welkom wacht op jou in Residentie Colette!

Maak een afspraak
03 376 15 50 of [email protected]
www.residentiecolette.be

Neem contact op