Appartement te koop

435000€

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11277782
Immoweb code : 11277782

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Ruim en energiezuinig appartement met 3 slpks

Midden in het historisch centrum van Leuven en vlakbij het Gerechtsgebouw zijn wij verheugd dit ruim appartement met 3 slaapkamers te koop aan te bieden. Dit appartement op een topligging is gesitueerd op de vijfde verdieping van de welonderhouden residentie, genaamd “ Building Boudewijn Roosevelt” met als bouwjaar 1966.
Het riant appartement met een nuttige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 129 m² omvat een ruime inkomhal, een lichtrijke living met mooie parketvloer met aansluitend een west georiënteerd terras en een ingerichte keuken uitgevend op een terras. Verder zijn er nog drie volwaardige slaapkamers, een nachthal, een apart toilet, een praktische berging en een badkamer met douche en een lavabokast aanwezig.
Tevens is er nog een individuele kelder, alsook een ondergrondse gemeenschappelijk vuilnislokaal en fietsenstalling voorzien. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een garagebox in de residentie mee aan te kopen. Mits een aantal verfraaiingswerken uit te voeren kan dit eigendom eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Kortom, dit ruim en energiezuinig appartement op een unieke ligging in het hartje van Leuven is zeker een bezoek waard. Een absolute aanrader.

Neem contact op