Appartement te koop

279000€

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 11283412
Immoweb code : 11283412

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024
Verdieping : 6

Omschrijving

Appartement met balkon op toplocatie

Dit gezellige appartement is gelegen op de 6e verdieping aan de rustige achterkant van Residentie Antares en kijkt uit op het Leuvense stadscentrum. Deze ideale locatie bevindt zich op wandelafstand van het station, supermarkten, voorzieningen, het stadscentrum, ...
Er is een bushalte vlakte voor de deur en door de ligging op de ring heb je een snelle verbinding met snelwegen.

De inkomhal heeft 3 ingebouwde kasten met parlofoon. Vanuit de inkomhal kan je naar de badkamer die eind 2023 volledig werd gerenoveerd. Zowel een regendouche, spiegel met anti-condensfunctie als aansluiting voor een wasmachine zijn aanwezig.

Vanuit de inkomhal kom je in de lichtrijke leefruimte. Van hieruit heb je toegang tot het west-gerichte balkon dat recent werd betegeld met houten terrastegels en afgewerkt met sierkiezels. Het balkon strekt zich uit over de hele breedte van het appartement, dus ook vanuit de slaapkamer heb je hierop zicht. In de slaapkamer staat momenteel een bed van 1m80 met aan beide kanten wandelruimte. Het appartement wordt ongemeubeld opgeleverd, maar een groot tweepersoonsbed en kleerkast passen er dus zeker in.

De keuken heeft een elektrische kookplaat, dampkap, wasbak, bergruimte en oven. De magnetron kan zonder meerprijs mee worden opgeleverd indien gewenst. Er is ruimte voor een grote koelkast, boven de koelkast zijn ook nog 2 schappen voor extra bergruimte gecreëerd.

Er is ook een afgesloten fietsenstalling.
Dit appartement is beschikbaar vanaf 15/07/24.

Neem contact op