Appartement te koop

195000€

1 slaapkamer 27 vierkante meters

Immoweb code : 11350765
Immoweb code : 11350765

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
27 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Studentenkamer te koop

Waterview: Zorgeloze Vastgoedinvestering!

Ervaar de perfecte vastgoedinvestering zonder zorgen bij Waterview! Dit bijzondere project biedt jou de gelegenheid om in vastgoed te investeren zonder enig gedoe rond verhuur en beheer.

Met KU Leuven die het volledige beheer op zich neemt, kun je met een gerust hart investeren in prachtige kamers en studio's, speciaal ontworpen voor studenten. Genesteld in een nieuwe residentiële omgeving aan de Vaartkom, bieden deze hoogwaardig afgewerkte kamers een eigen douche, wastafel, toilet, bed met matras, kleerkast, boekenrek, tafel, stoel en ladenblok. De aangeboden studio voegt extra comfort toe met een privé keuken, inclusief koelkast, vitro keramisch vuur, spoelbak en voldoende kastruimte.

Grijp de kans om te investeren in een bruisende omgeving, dichtbij het station van Leuven en vooral in de nabijheid van de prachtige Abdij van het Park. Deze studentenkamer op de 9de verdieping van residentie Waterview biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook recreatie, horeca, winkels en parken, met de betoverende Abdij als buur.

Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over Leuven. Of je nu een studentenkamer zoekt voor jouw kinderen of een optimale investering, mis deze kans echt niet! De residentie wordt beheerd door KU Leuven, wat zorgt voor ontzorging en verzekering van vaste huurinkomsten. Benieuwd? Maak snel een afspraak met jouw vastgoedadviseur van Gilles Vastgoed v

Neem contact op